פחד מגברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/10/2010 | 09:43 | מאת: tbh

למה אני כל כך מפחדת מגברים? מפחדת שהם יעזבו אותי............מפחדת. אני לא מרגישה שאני ראויה לזה בכלל.......ואז אני אומרת לעצמי אולי אני אלך לבנות אבל לא מסתדר לי.........אני יכולה לראות סרטי לסביות אבל אני יכולה להסתכל גם על גבר ואישה באותה מידה........... אני מרגישה פתאום שבא לי גבר עכששו.............אני יכולה לבכות מרוב זה. ואז שעה אחר כך המחשבה על גבר נראית לי משעמממת מוזרה ומפחידה. ושוב ושוב..........אני רוצה לצאת עם מישהו אבל יש לי את כל אלו....................ואיך אני אמורה לדעת שאני אכן נמשכת אליהם............? האם הפחד והחוסר ידיעה מביא אותי לפעמיים להמנעות מגברים?????????

04/10/2010 | 11:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום tbh, לא כתבת בת כמה את, אך בעיקר בגיל צעיר יש בחורות/נערות רבות שמחפשות בנשים אחרות את מה שהן לא מוצאות בגברים.כלומר, הן פועלות לא מאהבת מרדכי (=נשים) אלא משנאת המן (=גברים). זו יכולה להיות סיבה טובה מאוד ליצור קשרים וחברויות לא מיניות עם חברות, אך אם אין משיכה פיזית לנשים, זו לא סיבה לקיים קשר מיני עם אישה, אלא יש לחזור ולטפל בבעיה עם הגברים. אם צברת אכזבות חוזרות ונשנות עם גברים ו/או אם יש לך קושי להתחיל קשר עם גבר, הכתובת המתאימה היא ייעוץ פסיכולוגי פנים אל פנים (אולי עדיף אצל אישה). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים