היא בי או לא ? זאת אהבה ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/10/2010 | 23:07 | מאת: אנונימית

הסיפור התחיל בל"ג בעומר שנה שעברה , היא ראתה אותי - אבל אני לא ראיתי אותה , היא שמעה על זה שאני רוקדת , והיא עקבה אחרי , ראתה סרטונים , תמונות הכל , ב-22.8 בחופש הגדול האחרון שהיה , נסעתי לסופרלנד היא הייתה אמורה לנסוע יומיים אחרי אבל כשהיא ראתה שאני נוסעת ב-22.8 היא הקדימה במיוחד כדי לראות אותי , נפגשנו בסופרלנד והתחלנו לדבר והכל , כשהגעתי הביתה הוספתי אותה לפייס והתחלנו לדבר , יומיים אחרי הייתי בת"א וביקשתי ממנה שתבוא כי ממש רציתי לראות אותה , עוד לא השתחררתי באותו הזמן מילדה אחת שאהבתי , ישבתי כולי בדיכאון ושמעתי מוזיקה , פתאום היא הגיעה , ויש פקחתי את העיניים שלי פעם ראשונה שכ"כ הייתי מאושרת לראות בן אדם , רצינו לעבוד על ילד אחד שאני והיא ביחד , אז שיחקנו אותה וכן התנשקנו , והרגשתי פרפרים .. ריחפתי פשוט , כשהגעתי הביתה דיברתי איתה , וזה הפך לקטע רציני , היא אמרה שבא לה עלי .. למרות שהיא לא בי בכלל , והיינו בקטע בערך שלושה שבועות - שבועיים , ואז ראיתי שהיא כתבה בפייס ' לא משנה מה יהיה אתה תשאר השריטה שלי .. ' ידעתי שזה על הילד ההוא אז אמרתי לה שכדאי שנחתוך את הקטע הזה , וזה נגמר .. פתאום היא והילד הזה היו ביחד , והיא הבטיחה לי שבטיאלוי ב-7.9 אני לא יראה אותם ביחד .. אמרתי אוקיי , בטיאלוי אחרי שהופעתי עם אופיר מלול ראיתי אותם מתנשקים , הגבתי כ"כ רע שהתעלפתי , פעם ראשונה מדבר כזה . דיברנו ליד השירותים שם אחרי שהתעוררתי והיא אמרה שאני מחרפנת אותה ודפקה לי נשיקה אחר כך התנשקנו שוב .. , אחרי זה ישנתי אצלה ושאלתי אותה מה זאת אומרת שאני מחרפנת אותה היא אמרה ' לא יודעת , כל פעם שאני רואה אותך אני מתחרפנת .. ' שאלתי אותה אם זה קשור לנשיקה היא אמרה כנראה .. אחר כך היו לנו ריבים והשלמות באומן שהיה ב-21.9 חגגתי יומולדת , ובאתי איתה , כל הזמן היינו ביחד עד שהיא הלכה לפגוש ידיד , אחרי שעה פתאום היא התקשרה אלי ואמרה שהיא בחוץ , וויתרתי על היומולדת שלי כדי להיות איתה , כי ברגע שיוצאים אי אפשר להכנס , כשיצאתי היא אמרה שבא לה למות שאלתי למה , היא אמרה שהיא התנשקה עם הילד הזה בשירותים , מיד קמתי והלכתי כי לא עיכלתי את זה, אחר כך הלכתי לישון אצלה וכל הדרך מת"א לפתח תקווה לא הפסקתי לבכות אחר מפתח תקווה לבית שלה , לא הפסקנו להתחבק ולהביט אחד לשניה בעיניים , כשהייתי אצלה אמרתי לה שתסתכל לי בעיניים ושתגיד לי שהיא לא אוהבת אותו והיא עשתה את זה . ואני מאמינה לה . ועכשיו ביומולדת שלי שהייתה ב-1.10 , הייתי בפתח תקווה , וחגגנו והכל היה יפה ואז בסוף הקאתי [ לא שתיתי אלכוהול אני על בעיית אכילה קטנה ] ופשוט נשברתי ונשכבתי על הדשא היא באה ונשכבה לידי , ופשוט שכבתי על היד שלה וחיבקתי אותה , ושוב המבטים שלנו התנשקנו והיינו על סף נשיקה אבל כלום לא קרה , ' יש לה מישהו ' , שבמקרה הוא החבר הכי טוב של בן דוד שלי . אחר כך בשבת לפני שהלכתי פתאום היא אמרה לי שהיא רוצה שלא נדבר שבוע שהיא צריכה את ה'ספייס' שלה .. אמרתי אוקיי , למרות שהיה לי כואב , ועכשיו רבנו והיא נתקה איתי קשר .. פרטים שאני חייבת לציין : 1. ידיד טוב שלה סיפר לי שכשמדברים עלי לידה היא מתחרפנת ומעיפה כיסאות וצועקת שיעזבו אותה . 2. לפני כמה זמן היא אמרה לי שהיא נמשכת אלי . 3. היא אומרת שהיא לא בי ולא לסבית . 4. כמעט כל פעם המבטים שלנו מתנגשים וכמעט קורה משהו . 5. אנחנו דביקי אבל ממש .. מה קורה פה ? אני לא מבינה בעצמי .

04/10/2010 | 00:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

04/10/2010 | 12:30 | מאת: אנונימית

אני בת 16 היא קטנה ממני בשנה ..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים