שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/09/2010 | 16:57 | מאת: ש

האם ביסקסואליות יכולה ללכת עם פאריפיליה לדוגמא פדו פיליה או זואופיליה?

02/10/2010 | 10:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ש', מדובר בשתי תופעות נפרדות, ללא שום קשר הכרחי ביניהן. כמובן שכמו בכל התופעות האנושיות קורה ששתיים או יותר מופיעות אצל אותו אדם, אך אין כל זיקה הכרחית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים