שלום גידי, כתבתי לפני כמה ימים (אם אתה זוכר)

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/09/2010 | 23:19 | מאת: שואל אבל אין תשובות לשאלות

אני הבחור הדתי שכתבתי על עצמי על והבעיות שמציקות לי. עוד דבר אחד שבאמת מציק לי וזה משפיע עליי עד היום - על נושא הסקס. נהוג בקהילה הדתית לא לדבר על אופן הסקס, זה יצר הרע, זה מוציא את האדם מלעסוק בתורה...(ככה המנהיגים שלהם אומרים). נפגשתי היום עם בחור שלכאורה חשבתי שיהיה משהו נחמד. נפגשתי איתו בבית שלו אבל הצטרף עוד אחד לסקס, (אחד מהם דתי)וממש התאכזבתי שמגיע עוד אחד, והוא לא אמר לי שיש נוסף. מבחינת מראה חיצוני לא התלהבתי האמת מהם . וגם בסקס אני נוראי, והפסקתי את זה והלכתי. אני שכל כך רוצה לצאת מהדת הזאת ולנסות להתחיל הכל מהתחחלה בעצם מסקס וכו'... להיות שלם עם עצמי - וזאת דרך ארוכה בשביל זה... בסקס אני גרוע, לא זורם, לא נפתח, כזה סגור, כי כל הזמן שידרו לי שסקס זה לא טוב, שזה מגעיל, דוחה, וכו'.. רציתי לדעת האם יש ספר/מדריך בעיקר בשביל גייז על סקס??? מה מותר לעשות ומה אסור לעשות? האם זה כדאי לגשת לסקסולוג/ית בשביל לפתור בעיות אלו? תודה רבה גידי, ולילה טוב.

26/09/2010 | 23:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שואל, כן, אני זוכר אותך. טוב עשית שעזבת את המפגש המיני הזה וחבל שלא עשית זאת כשהופיע בהפתעה הבחור השלישי. אינני מכיר מדריך סקס לגייז וגם לא סקסולוגים גייז או המתמחים בטיפול בגייז. בעניינים האלה אין חכם כבעל ניסיון ואולי לאופי שלך ולאופן בו גדלת מתאים יותר לרכוש ניסיון מיני כחלק ממערכת יחסים כוללת יותר. אני מתאר לעצמי שאילו היית סטרייט גם לא הייתי מכניס את עצמך לאורגיות ושלישיות אלא מחפש בת זוג, כך שהמקבילה שנראית לי מתאימה כאן היא לחפש בן זוג ובתוך מרקם היחסים העדין של זוגיות לרכוש גם ניסיון מיני. אמנם יש גייז דתיים שמנהלים סטוצים, הולכים לסאונות וכיו"ב, אך לא לכל אחד זה מתאים. נסה להיעזר בקבוצות תמיכה להומואים דתיים כגון חברותא או הו"ד כדי לדבר עם בחורים במצב דומה ואולי, בניגוד לניסיונך היום, תיצור קודם כל קשר מילולי ורגשי ובהמשכו תוסיף את הממד המיני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים