אני לא ברור לי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/10/2005 | 03:51 | מאת: איתי

שלום ניסיתי להבהיר לעצמי את הנושא ללא הצלחה בגדול אני לא חושב שאני נמשך לגברים. היו לי הרבה יחסים עם נשים ונשים והן אלו שמושכות אותי. לעיתים רחוקות מאד קורה לי שאני רואה גבר ומרגיש גירוי מיני וגם אז אני מניח שזה בגלל שהוא בעל מבנה גוף ותוי פנים נשים ניסיתי לקיים יחסים עם גבר ואני לא יכול להגיד שנהנתי יותר מאשר עם אישה אך מה שכן מטריד רבות את מוחי היגע אלו בנות המין השלישי אני מאד נמשך אליהן (ושוב כאשר הן עם סממנים נשיים מובהקים) בקיצור אני צריך להבהיר את עצמי לעצמי וקצת קשה לי. אשמח לקבל עזרה

27/10/2005 | 11:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום איתי, אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון, אך לפני שאני מתייחס לדבריך, הייתי רוצה להיות בטוח למה אתה מתכוון ב"בנות המין השלישי"? בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

27/10/2005 | 13:10 | מאת: איתי

קוקס/טראנס

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים