שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/09/2010 | 00:09 | מאת: אייל

שלום ד"ר רובינשטיין. בשנים האחרונות היו לי מספר קשרים עם נשים שבכולם לא נמשכתי אליהן מינית וקצת כפיתי על עצמי את הקשר. בו זמנית גיליתי לראשונה בחיי שסרטים כחולים עם גברים גורמים לי עוררות. למרות זאת, אני לא נמשך לגברים שאני פוגש בחיי היום יום ולא מסוגל לחשוב על מערכת יחסים עם גבר. האם יכול להיות שאני סטרייט בעצם? אני מאוד מבולבל, אשמח לעזרה.

22/09/2010 | 01:39 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אייל, קשה מאוד לעזור לך בצורה משמעותית בלי להכירך אישית. אם סרטים כחולים של גייז (כלומר, גברים מקיימים יחסי מין עם גברים) גורמים לך עוררות, הדבר מחשיד בכיוון הומוסקסואליות, במיוחד אם מצרפים לכך את העובדה שלא נמשכת מינית לנשים. ייתכן בהחלט שבגלל עכבות חברתיות שהפנמנת המשיכה לגברים מודחקת מול גברים במציאות האמיתית והיא פורצת רק בסיטואציה של סרטים כחולים, שבהם אתה רק מסתכל מן הצד. כלומר, קיים מרחק גדול ובטוח יותר בינך לבין המתרחש ואינך זקוק להדחקה שאתה זקוק לה בחיי היום יום. זו השערה שיש לבדוק בריאיון אבחוני פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים