שלום ד"ר שאלה דחופה.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2010 | 15:05 | מאת: יעל

הי שמי יעל. ואני בקשר של כמה חודשים עם בחור. בעברי היה לי קשר עם אישה מיני.אני בת 27 דתיה (סרוגה) למיטב ידיעתי נמשכת ל2 הצדדים. הבחור מאד רוצה לבסס את הקשר. בעצם בעייתי היא כזו: אני לא בטוחה שאני נמשכת אליו וגם יש לי פחד גדול מלהתחתן איתו ובעצם לקבל הכרעה סופית ולסגור את כל העולם הזה הסודי של נשים. ברור לי שאם אתחתן איתו לא אוכל להביט בסרט שבו 2 נשים מתנשקות.ברור לי שזה נגמר ויישאר איפשהו עמוק בתוכי. אני רוצה להקים משפחה-רגילה מאד. אבל איך לוותר על כול המשיכה הזו בתוכי שעושה לי מן משהו כזה מאד חזק. והאם כדי לוותר על הבחור ולחכות עוד כמה שנים? או שלא ושחבל על הזמן.. יש בי משהו שרגשית יותר נמשך לנשים. אך ברור לי גם שהפחד שלי מלקבל החלטה משתק לי את כל התחושה לאותו בחור ויוצא כך שאנלא מרגישה אליו... מחכה לתשובתך ותודה על הפורום! שנה טובה

17/09/2010 | 08:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יעל, לא הייתי ממליץ לך לחכות עוד כמה שנים בלי לעבור איזה שהוא תהליך טיפולי/ייעוצי. בתהליך כזה הייתי מתמקד, בין היתר, בשאלה אם אכן הקושי ביחסים עם הבחור נובע ממשיכתך לנשים (שכן את מעידה על עצמך כנמשכת לשני המינים). על פניו, מתיאורך הקצר והממצה, הרושם הוא שמשיכתך המינית והרגשית לנשים חזקה יותר. בקבלת החלטה על נישואין מעורבים שיקולים נוספים פרט למשיכה מינית גרידא ומן הסתם הרקע הדתי שלך ממלא תפקיד מרכזי בשיקולים אלה. כצעד ראשון לקראת פנייה לייעוץ וכמסגרת תומכת, אני ממליץ לך לחלוק את קשייך באתר בת-קול ללסביות דתיות: http://www.bat-kol.org/ בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים