שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2010 | 02:25 | מאת: לילך

אם אני אוהבת לראות סרטים כחולים בהם שתי נשים עושות סקס והן משתמשות בדילדו, או במשהו שהן מרכיבות על עצמן שניראה כמו איבר מין זכרי, מה זה אומר לגביי?

17/09/2010 | 08:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, אין בנתון אחד ויחיד זה כדי להעיד כלום עלייך. אני משער שמשהו מביא אותך להסתכל על הסרטים הללו. חסר מידע לגבי גילך, יחסייך עם גברים ונשים ועוד כדי שניתן יהיה להתייחס ברצינות לשאלתך. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

22/09/2010 | 02:31 | מאת: לילך

אני בת 24 ולא היה לי אף פעם חבר ואין לי ניסיון, לצערי הרב .. אני צופה בסרטים כבר המון זמן בסרטים של סטרייטים והסתקרנתי בסרטים אחרים, רציתי להבין מה מרגישים שנמשכים לאישה ועכשיו אני מבולבלת כי נהנתי מהסרט ופחות התחברתי לסרטים של הומאים. באופן כללי אני נלחצת כאשר אני בסביבת גברים ובסביבת נשים התרגלתי בין השנים להיות פחות לחוצה ולהתחבר למרות שעדיין יש לי מספר חברות לא רב. יש לי שאלה נראה לי לא כל כך קשורה אבל אני ישאל, כל פעם לא משנה גבר או אישה נותנים לי יחס כמו נחמדים אליי אני מרגישה שאני נדלקת עליהם או בראש שלי מתחילות להיות מחשבות שבטוח אותו אדם מחבב אותי בצורה רצינית וכדומה, אני לא מבינה למה זה קורה לי וכיצד אני יכולה להפסיק זאת?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים