העדפה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/08/2010 | 15:29 | מאת: מיטל

ד"ר גידי רובינשטיין שלום, שמי מיטל ואני בת 31. שמתי לב שבן זוגי צופה לעיתים בסרטי פורנו עם טראנססקסואלים. מה אפשר להגיד על ההעדפה המינית שלו?

07/09/2010 | 19:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיטל, סליחה על העיכוב בתשובה. אם פספסתי הודעה, כנראה באמת הגיע הזמן שאצא לחופשה. ולשאלתך עצמה - קהל היעד של סרטי פורנו טראנסקסואלים מורכב במרביתו מגברים סטרייטים. הומוסקסואלים יעדיפו לצפות בסרטי פורנו של גברים בלבד. הנשיות של טראנסקסואלים היא לעיתים הרבה יותר קיצונית מזו של נשים סטרייטיות, ואפילו של שחקניות פורנו, ואין בכך בהכרח רמז לכך שבן זוגך יממש במציאות את משיכתו לטראנסקסואליות. בוודאי שאין בכך רמז הכרחי לכך שהוא נמשך לגברים. מבחינה מעשית, גם אם הוא ישכב עם טראנסקסואל, הסיכוי שהוא ייכנס לזוגיות עם טראנסקסואל אפסי, להערכתי. המלצתי לך, אפוא, לקחת צעד אחד אחורה, לאפשר לבן זוגך מרחב מחיה, לכבד את זכותו לפרטיות ובכך גם להגן על עצמך מפני מה שאת לא אמורה לראות/לדעת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים