בקשר להודעה שלמטה..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/08/2010 | 23:02 | מאת: אושרית ..

אני לא רוצה אף טיפול יש לי אני רק רוצה עזרה ... יש לי פסיכולוגית.. והיא גם הפסיכולוגית שלה אנחנו בפנימיה מגיל קטן .. ועכשיו אחנו בנות 17 זה אומר שבגיל 15 זה התחיל .. נימאס לי מהרגשות האלה . התחושות האלה הקינאה הזו .. אני לא רוצה לדבר אם הפסיכולוגית בגלל שהיא מכירה מללא אנשים שאני מכירה ואין לי ביטחון איתה אני רוצה .. עצה.. עזרה.. מה לעשות איתה להרחק ממנה או לא .. להפסיק .. לדבר . אני לא רוצה להימשך לבנים זה לא שאני מכוערת או שאין לי חיים .. יש לי ויש לי מלא גברים .. אבל אני חייבת עזרה לגבייה .. !

22/08/2010 | 00:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אושרית, אני מבין שאת נמצאת בסערת רגשות. המלצתי לך, בשלב זה לפחות, להפסיק את המגעים המיניים עם חברתך ולנסות להישאר חברה שלה. בשלב הזה כשאת כל כך צעירה, פגיעה ופגועה, לא נראה לי שאת יכולה כרגע להכיל בתוכך את הקשר המיני עם חברתך. אני ממליץ לך לומר שהתייעצת (את יכולה להראות לה את פנייתך לפורום ואת תשובתי, אם את מרגישה נוח לעשות זאת) ושהקשר המיני איתה מאוד כייפי לך אבל מבלבל אותך מאוד ואף עלול לפגוע בידידות שלכן. אני באמת חושב שאת זקוקה לחברות בנות גילך, אבל עם ענייני המין הייתי ממליץ לך לחכות שנה-שנתיים עד שעניינים יתאזנו קצת. בינתיים נסי להשקיע את עצמך במשימות החשובות כמו הלימודים. אני יודע שבגיל הזה ההורמונים משתוללים, אבל כרגע את לא יכולה להכיל בתוכך את סערת הרגשות שהמגעים המיניים מעוררים בך. אני מבטיח לך שלא הבנים ולא הבנות לא ייעלמו ויהיו שם בשבילך כשתתבגרי קצת. כן חשוב שתדברי עם הפסיכולוגית על מה שאת מרגישה נוח. תני לעצמך הזדמנות להתבגר בצורה רגועה ככל האפשר. שום דבר לא בוער. לא צריך להחליט על שום דבר עכשיו. את עוד מאוד-מאוד צעירה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים