איך אני אמורה לאכול את זה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/08/2010 | 01:16 | מאת: שירן

יש סיבה לכך שגבר סטרייט ירשם לאתר המיועד להומואים מבלי שזה יעיד משהו על זהותו המינית?? אני בת 24 ועומדת בפני דילמה על איך לדבר עם בן זוגי על הנושא. אני יודעת שסרטי טראנסג'נדרים מדליקים אותו. ראיתי אותם במחשבו האישי אך הנחתי לזה אחריי שדיברתי איתו על הנושא, מתוך הנחה שזה מתוך סקרנות ופנטזיות לא הורגות אף אחד...אני חושבת שאנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני בכל תחום בחיים ויתר על כך, בסקס. הוא נהנה כשאני מחדירה לו אצבע, למשל. אנחנו יחד כבר מעל שנה... בקיצור, אני מאוד מפחדת להעלות את הנושא איתו בשנית שמא זה עשוי כבר להפוך ביננו לחוצץ גלוי וכבד יותר. מה אני אמורה להבין מזה שהוא נרשם לאתר הזה?

21/08/2010 | 10:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

21/08/2010 | 15:32 | מאת: שירן

הקהילה. זה עורר אותי כיוון שהוא פתח פרופיל שלו. אמנם הוא לא העלה תמונות, אין שם שום פעילות שראיתי... והוא פתח אותו לפני כחודשיים

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים