בקשה אישית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/08/2010 | 19:03 | מאת: עומרי

היי, אני אחרי אירוע קשה שעברתי ואני יודע שאני לא סטרייט. אני בחור בשנות ה20 לחייו ומתנהג כסטרייט. האם אוכל להעלות לכאן הודעה בכדי למצוא בן זוג ? אני מנוע מכניסה לאתרי ההכרויות והגעה למועדונים.... ומאחר ובאתר הזה אני רואה הרבה כמוני שעדיין בשלב ההתלבטות, אני פשוט חושב שזה יוכל לעזור ל2 הצדדים. ממש אשמח אם תסכים. באופן חריג וחד פעמי תודה!

13/08/2010 | 19:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עומרי, אני מצטער לקרוא על האירוע הקשה שעברת, אך לצערי לא אוכל להיענות לבקשתך. זהו אפילו לא פורום לתמיכה הדדית אלא פורום מומחה הנמצא באתר מומחים. אם תרצה לשתף אותנו במה שמונע ממך להיכנס לאתרי הכרויות, אשמח לחשוב אתך יחד על פתרונות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

13/08/2010 | 22:32 | מאת: עומרי

אני רוצה להכיר מישהו שנמצא במצב כמו שלי באתרים של הכרויות זה כמעט ולא אפשרי !!! תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים