רוצה להתחיל טיפול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/08/2010 | 00:15 | מאת: שרון

חושבת שאני בי סקסואלית. לא בטוחה. לא יודעת. צריכה להתחיל טיפול. האם מכיר מטפלת מתאימה שעובדת עם הכללית? תודה רבה.

09/08/2010 | 07:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שרון, לצערי, אינני מכיר מטפלת שעובדת עם שירותי בריאות כללית ואני אף מנוע מלהמליץ על מטפלים פרטיים מעל גבי הפורום מטעמי איסור פרסום. באיזו עיר את גרה? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

09/08/2010 | 10:22 | מאת: שרון

גם מחוץ לעיר זה בסדר. איך בכל אופן אני מוצאת מטפלת מתאימה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים