אני לא יודע מה אני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/08/2010 | 22:57 | מאת: שי

אני לא יודע מה אני ואיך להגדיר את עצמי - הומו או סטרייט. אני מוצא את עצמי חושב על זוגיות עם נשים, וחלקן גם מגרות אותי אבל לרוב אני מפנטז על גברים (לפעמים על זוגיות עם גבר). אני לא יודע מה אני, אני רוצה את שניהם...

02/08/2010 | 08:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שי, קודם כל, אינך צריך לבחור. אתה יכול ליהנות משני העולמות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 שנית, ביסקסואלים רבים בוחרים לקיים זוגיות עם אישה גם כאשר משיכתם לגברים חזקה יותר ממשיכתם המינית לנשים, אם זה משום שהם מרגישים חופשיים יותר לקיים קשר רגשי עם אישה ומתקשים לקיים קשר רגשי עם גבר ואם זה משום שהם מעוניינים בביטחון שלכאורה המערכת הזוגית הסטרייטית, כולל משפחה וילדים. הדבר אינו חייב למנוע מגעים מיניים עם גברים אחרים, כפי שעולה מהמאמר הקצר הנ"ל. בהנחה שאתה באמת "רוצה את שניהם" ואתה ביסקסואל, הייתי ממליץ לך על ייעוץ מתאים שיאפשר לך לשלב את שתי המשיכות שלך במקום לחשוב במושגים אל "או זה - או זה". בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים