אין זקפה בסקס.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/07/2010 | 14:20 | מאת: גיי או ביסקסואל

היום נפגשתי עם משהו בביתו לסקס. לבחור שהיה חרמן עמד בטירוף ולי לא עמד בכלל. שאני הולך ברחוב ושאני רואה בחורים שעושים לי את זה (בעיקר נערים 18+) אני מסתכל ונושך את השפתיים... אבל שזה מגיע לסקס פשוט לא עומד לי, אולי אצלי זה קשור רגש? אני גם מחפש זוגיות אולי זה קשור לזה? רגש וסקס? אולי אני בלחץ מסויים? למרות שהייתי עם בחור לא נלחצתי וזרמתי ולא חששתי בכלל. אולי אני צריך להתנסות עם בנות? או שיש לי בעיות בסקס? לא יודע מה הבעיה בכלל, פה. אני גם מגיע מבית דתי, אולי זה מה שמפריע? אשמח אם תעזור לי. תודה ושבת שלום.

24/07/2010 | 00:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, אם אתה נמשך לבחורים במצבים שבהם אין לחץ, כמו שאתה מתאר את מה שקורה לך ברחוב, אז ללא ספק אתה הומוסקסואל ואם אתה נמשך, בצורה דומה פחות או יותר גם לבחורות, אז אתה ביסקסואל. אני מניח שבזמן הניסיון למגע מיני שתיארת נתקפת חרדה וייתכן מאוד שאחד ממרכיבי החרדה נעוץ ברקע הדתי שעליו גדלת. לא ניתן להקיש מהקושי בתפקוד המיני על המשיכה המינית. קושי להגיע לזיקפה ביחסי מין מופיע גם אצל סטרייטים כתוצאה מחרדת ביצוע ואף אחד מהם לא יפקפק במשיכתו לנשים כתוצאה מכך. אנחנו נשארים, אם כן, עם הקושי להגיע לזיקפה, ככל הנראה כתוצאה מחרדה. כדי לטפל בכך יש ליצור תנאים נינוחים, לנסות לא להגיע ליחסי מין כמו ל"מבחן" או ל"אודישן", אלא להכיר קודם את הבחור, ליצור איתו קשר חברי ברמה זו או אחרת, רצוי מאוד לשתף אותו ברמה זו או אחרת בחרדה שלך ולהשיג את שיתוף הפעולה שלו. קשה מאוד לעשות זאת כשנפגשים אך ורק למפגש מיני והיה רצוי להגיע למצב של קשר קצת יותר כוללני, ככל שהדבר אפשרי מבחינתך ומבחינת הפרטנר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים