גידי, אני כל כך נהנת לקרוא את התשובות שלך

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/07/2010 | 11:18 | מאת: נעמונת

המפורטות, החכמות והאכפתיות ושמחה לראות שאתה גם מעז לתת עצה כשיש לך משהו ברור להגיד. להזכיר- אני מטפלת בתחילת דרכי וקוראת הרבה בפורומים מקצועיים-גם כדי להשכיל וללמוד על מה שמעסיק מטופלים וגם בהקשר לעניינים אישיים שלי. מאז נתקלתי בפורום שלך אני קוראת בו הרבה ומעריכה מפעם לפעם יותר את דעותיך המקצועיות ולא פחות חשוב את הדרך בה נאמרות (-נכתבות) יש בך חכמה, נסיון, מקצועיות ובעיקר אנושיות והשילוב הזה נדיר בעיני. נעמונת.

22/07/2010 | 16:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים