משהו נוסף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/07/2010 | 18:47 | מאת: רני

ראשית תודה על תשובתך.. בכל אופן אני כן מרגישה שהמשיכה לנשים יותר חזקה. כיצד ניתן להתייחס לרצון ללכת ולשכב עם אישה? או האם לדעתך אני יסתפק בקשר עם בעלי , מה שהייתי רוצה לעשות..השאלה אם ניתן?

19/07/2010 | 19:39 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רני, זה בטוח ניתן. השאלה היחידה, שאף אחד אחר חוץ ממך לא יוכל לענות עליה, היא האם זה שווה לך. זו כלל לא שאלה פסיכולוגית (אם כי את בהחלט יכולה להיעזר באיש מקצוע כדי לעשות את ה"מאזן" בקול רם), אלא עניין של בחירה בינך לבין עצמך. לא בחירה קלה אך בחירה. הקושי העיקרי שאני רואה כאן הוא שאולי בניגוד להרבה גברים ביסקסואלים שיכולים לעיתים קרובות לקיים יחסי מין מזדמנים וחד-פעמיים עם גברים ולחזור לחוף המבטחים של הקשר הזוגי עם האישה, את מעוניינת בקשר מיני-רגשי עם אישה והסיכון הוא שתקיימי רומן מחוץ לנישואין, רומן שישפיע על הנישואין עצמם. אני ממש מצטער שאני לא עושה לך את החיים קלים יותר אלא להפך. אולי באמת כדאי לך להתעניין באתר בת-קול על פסיכולוגית לסבית דתייה שתעזור לך לשלב בין שני העולמות. אמנם עפ"י ההלכה קיום יחסי מין בין שתי נשים אינו חמור כמו משכב זכר, אך את ללא ספק נמצאת בפני דילמה לא קלה וחשוב שאדם שמכיר היטב את העולם האמוני שלך יעזור לך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים