ממש חשוב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/07/2010 | 18:19 | מאת: רני

שלום ד"ר גידי, אני בחורה דתייה בת 26 יוצאת עם בחור חמוד ויש לנו קשר טוב וזורם. מכיון שאני דתייה והבחור גם כן דתי ומרובע.. לא סיפרתי לו על המשיכה לנשים. הקשר די רציני ואנחנו חושבים למסד אותו. אבל יש לי הרבה פחדים..לעולם לא אוכל לשתף אותו גם אם הייתי משתפת אותו הוא לא היה מבין והיה חותך.. בגיל 18 היה לי קשר מיני עם חברה וזה היה טוב ומספק. אני נמשכת גם לגברים אבל רגשית יותר לנשים. האם לדעתך אוכל לחיות את חיי בלי לממש את המשיכה לנשים ובלי לספר לבעלי על כך? האם ניתן להתעלם מכך? ובכלל כיצד משלימים עם המצב וכיצד משאירים פנטזיה על אישה רק למחשבה? תודה תודה תודה!!!

19/07/2010 | 18:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רני, כל עוד קיימת בך גם משיכה לגברים, תיאורטית לפחות את יכולה ליהנות משני העולמות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 . לפי תיאורייך, אין כל צורך או סיבה להתוודות בפני בן זוגך על משיכתך לנשים. מימוש המשיכה לנשים הוא עניין של בחירה. הבעייתיות שאני מוצא בכך היא שהמשיכה שלך אליהן היא לא רק מינית אלא גם רגשית והסכנה שבכך היא שאם תממשי את המשיכה במקביל לזוגיות או נישואין עם גבר, היא עלולה לפגוע בקשר הזוגי, כלומר, לצאת מכלל שליטה מבחינה רגשית. יכול להיות שבאתר בת-קול, ארגון לסביות דתיות, תוכלי לדבר על כך עם נשים במצב דומה: http://www.bat-kol.org/ . עם זאת, באופן הכללי ביותר כדאי לזכור שבכל בחירה שאנו עושים בחיים יש החמצה של האופציה שבה לא בחרנו ויש מצבים שבהם מימוש אפשרות אחת בא על חשבון מימוש האפשרות האחרת. אלה הן בדרך כלל "צרות של עשירים" כי יש אנשים שאין להם לא את האופציה האחת ולא את האחרת ובכפוף לכך הייתי מציע לך להתייחס למצוקתך, שכלל אינני מזלזל בה, חלילה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים