ייעוץ1

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/07/2010 | 18:32 | מאת: ע

תודה רבה. הרגעת אותי בעניין המקלחות. אני רחוק מלהפגש ולדבר על הנטיות שלי אז איגי ממש לא בחשיבה כרגע. לגבי השירות הצבאי-אני מפחד לבקש ולהגיד שאני נמשך לדברים ואחת הסיבות היא שהאנשים שאני עושה איתם טירונות ירגישו בזה שאני מתקלח לבד או שיש תנאים אחרים?

10/07/2010 | 19:06 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ע', אינני נביא ואינני יכול להבטיח לך שום דבר בוודאות, אך להערכתי, אין לבחורים בטירונות שום דרך לדעת שאתה נמשך לגברים. כאמור, אם החשש שלך הוא שתהייה לך זיקפה כשתראה בחורים עירומים במקלחת - אני סבור שהחרדה שהעניין יעורר אצלך תמנע את הזיקפה. חרדה היא הגורם מס' 1 לאימפוטנציה אצל גברים, כך שכמעט בלתי אפשרי שיעמוד לך כשאתה בחרדה שמא יעמוד לך. כפי שכתבתי בתשובתי הקודמת, זיקפה עשויה להופיע בגיל הזה גם בחברת בנים סטרייטים שרחוקים ומבודדים מבנות ומשתוקקים אליהן מבחינה מינית. במילים אחרות, זו תוצאה של עוררות מינית עזה בגיל הזה שאינה קשורה למשיכה לגברים דווקא. בכל מקרה, תנאי שירות מיוחדים אינם מקלחת לבד אלא שירות קרוב לבית ולינת בית אחרי הטירונות בלבד. לגבי ארגון הנוער הגאה - אני בכל זאת מעודד אותך ליצור קשר. דרכי הסיוע לוקחות בחשבון את כל הפחדים שאתה מתאר וכוללות קשר במייל עם מתנדב, בלי כל צורך להזדהות, פורומים שניתן לכתוב בהם בעילום שם, יצירת קשר טלפוני עם מתנדבים בשעות מסוימות וקבוצות התמיכה פנים אל פנים הן רק השלב המתקדם ביותר בתהליך: www.igy.co.il. חשוב מאוד שתדבר, אפילו רק ברמה הווירטואלית, בפורומים שם עם נערים במצב דומה. אני מניח שאינך יכול לעשות זאת עם חבריך הסטרייטים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.c.il

10/07/2010 | 19:41 | מאת: ע

תודה רבה :]

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים