בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/07/2010 | 19:01 | מאת: רויטל

(אין צורך לפרסם) גידי, אני ממש מודה על ההתייחסות המפורטת ומתנצלת על חוסר הסבלנות שלי.... (: שבת שלום, רויטל

10/07/2010 | 19:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוויטל, לצערי, נעלמה האפשרות למחיקת הודעות. הדבר נמצא בבירור עם מערכת דוקטורס. בכל מקרה, אני מקווה שמצאת מענה הולם לשאלתך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים