הרהורים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/10/2005 | 10:33 | מאת: רומי

ד"ר רובנישטיין שלום, אני בת 29, עד היום היו לי רק מערכות יחסים הטרוסקסואליות ומאד נמשכתי לגברים. גם בשעת אוננות, הייתי מפנטזת על סקס עם גבר שאני מאוהבת אותו. עם זאת, לאחרונה, אני מוצאת את עצמי מפנטזת על סקס עם נשים, אני גולשת לאתרים של לסביות ומוצאת את עצמי מאד נמשכת לבחורות. לאחרונה חברתי יצאה מהארון, ודברנו על הנושא. סתם כך. באחת השיחות שלנו, התחלנו למחוק על הנושא ומפה לשם, הגענו לשיחת סייבר סקס שהייתה מהנה במידה רבה. מאז אותה שיחה, אני לא מפסיקה לפנטז על סקס איתה, אני ממש מרגישה אותה עליי ואפילו כואב לי רק מעצם המחשבה על סקס איתה. אני מרגישה שאני חייבת לעשות איתה סקס, אבל מפחדת שהסקס הזה לא יהיה חד פעמי. רצוי לציין, שאני לא רואה את עצמי חיה עם אישה. אני לא מאוהבת בה או משהו, זו רק משיכה פיסית, רצון לנסות לעשות את זה עם אישה. השאלה שלי היא, האם בכלל כדאי להגשים את הפנטזיה הזו או להשאיר אותה כפטנזיה בלבד, בשעת אוננות. אני מפחדת ש"לפתח חטאת רובץ". מה דעתך? מה כדאי לעשות או לא לעשות? תודה רומי

25/10/2005 | 13:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רומי, מתיאורייך עולה, שאת ביסקסואלית שעד שלב מסוים הצליחה להדחיק את משיכתה לנשים. אני לא חושב שהתנזרות תעזור לך בשלב שאת נמצאת בו היום. להפך. הייתי ממליץ לשמור על פתיחות, להתנסות ולענות לעצמך על תהיותייך באמצעות החוויות שתחווי. כפי שכתבתי כאן לכמה ביסקסואלים (ראי גם מאמר בנושא: http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp ), אפשר בהחלט ליהנות משני העולמות בהסדרי חיים שונים. יש המקיימים את הקשר הזוגי המרכזי בחייהם עם בני מינם ומקיימים יחסי מין מזדמנים עם בני המין השני ויש הנוהגים להפך - תלוי בנסיבות החיים ובאנשים הנקרים בדרכים וביחסים שהם מפתחים איתם. הואיל והשתמשת במילה "חטא", הייתי ממליץ לך להתייעץ פנים אל פנים עם מטפל גיי-פרנדלי שיעזור לך להגמיש את מערכת הערכים שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים