ייעוץ

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/07/2010 | 16:55 | מאת: ע

שלום,אני בן 19 מתגייס לצבא בקרוב מעולם לא היתה לי מערכת יחסים רצינית אני מרגיש שאני נמשך לגברים.ולא לנשים. מאוד קשה לי עם זה אני באמת רוצה לנסות לעשות הכל לפני שאני הולך להיות םע גברים או משהו אולי יש אפשרות להרפא ולהיות סטרריט? אין לי מושג מה אעשה בטירונות כשכולם ערומים שם מבקש עזרה,תודה רבה

09/07/2010 | 18:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ע', אין כל טיפול פסיכולוגי שיכול לחסל את משיכתך לגברים ולייצר משיכה לנשים יש מאין. מטרת הטיפול הפסיכולוגי בהומוסקסואליות היא לעזור לאדם להשלים עם נטייתו, איש איש עפ"י אורח חייו וסגנונו האישי. לגבי הצבא - רוב הסיכויים הם שלא תהייה לך זיקפה במקלחות בטירונות, משום שהחרדה תנטרל את היכולת להגיע לזיקפה. פרט לכך, בגיל הצבא, שבו ההורמונים משתוללים, גם לבנים סטרייטים יש זיקפה גם במקלחת וגם מחוץ למקלחת ואף אחד לא יודע מה עובר להם בראש. עם זאת, צה"ל הוא הצבא הנאור ביותר בעולם בהתייחסותו לגייז (לא תמיד זה היה המצב, אך כעת הוא כזה) ואתה יכול לפנות לקב"ן או לקצין ת"ש, להסביר את קשייך ולבקש סידור מתאים (למשל, קל"ב, אם כי לא ניתן לעשות טירונות ולחזור כל יום הביתה). ניתן בהחלט להתאים לך תנאי שירות שיתאימו לקשייך. אני סבור שתפיק תועלת רבה מהכרות עם בני נוער במצבך בארגון הנוער הגאה המפעיל נתיבי סיוע רבים, חלקם הגדול דיסקרטיים מאוד: www.igy.co.il בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים