שאלה מחשבות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/07/2010 | 16:47 | מאת: צצ

שלום מה זה אומר בחור דתי שכבר הגיע לבשלות של חתונה ואולי כבר ממזמן והוא מאוד רוצה להתחתן להקים משפחה שזה כל חלומו ואושרו שהוא רוצה ולא רוצה לוותר על זה אבל יש לו משהו שמעכב ואולי מכשיל אותו שזה מחשבות נטיה הפוכה אין לו ניסיון בזה וגם לא רצון להיות כזה הוא מצטמרר מעצמו לפעמים שמחשבות כאלו באות לו הוא רואה תאורטית את עצמו נשוי עם אישה וליל כלולות אבל מעשית הוא לא יודע איך זה יהיה בגלל המחשבות האלו אולי זה הכל בראש אולי מרגע שעמום שרואים כאלו דברים ? אולי אם כבר יהיה עם בחורה אז המחשבות האלו כבר לא יהיו אולי בגלל חוסר הניסיון? תודה

08/07/2010 | 17:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, השאלה הרלוונטית במקרה כזה היא האם בנוסף למשיכה לגברים קיימת משיכה לנשים. כדי לדעת אם משיכה כזו קיימת אין צורך בניסיון מיני, אלא השאלה היא אם קיימת עוררות מינית למראה בחורות או פנטזיות מיניות עליהן. במידה ולא קיימת משיכה כזו, הבחור עלול להיקלע למצב מביך בליל הכלולות ולסבך את עצמו ואת האישה כתוצאה מקושי להגיע לזיקפה. העובדה שתיאורטית הוא רואה את עצמו נשוי עם ילדים נובעת מהחינוך שהוא קיבל. זו ברירת המחדל הן בחברה החילונית והן בחברה הדתית. כדי להפוך את התיאוריה לפרקטיקה יש צורך במשיכה מינית לנשים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

11/07/2010 | 08:29 | מאת: צצ

שלום כן אבל במגזר הדתי זה לא הולך ככה כי שומרים נגיעה עד החתונה ולפעמים בדמיון מנסה לחשוב על משיכה לנשים ולפעמים קורה שיש הרגשה של משיכה כמו פנטזיה כלומר מצייר תמונה שאני רואה את עצמי עם אישה בדמיון כמובן ויש משיכה לגוף אבל זה תאורטית ולא מעשית וזה קורה רק אחרי חתונה מעשית אז אולי זה קשור לבטחון עצמי או לכל פחד רגיל שיש לבחור לפני חתונה? ליל כלולות? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים