...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/07/2010 | 00:14 | מאת: מ

אני בעצם אפילו לא יודעת למה אני כותבת פה. תמיד נמשכתי לבנים . אף פעם לא היה לי חבר רציני עד עכשיו . יש לי חבר 4 חודשים .לפניו היה לי מישהו סתם מתוך הימשכות . אבל אני זוכרת שמגיל קטן היה לי פחד להיות לסבית . תמיד שהיו בחורות ערומות בטלויזיה נרתעתי. ופחדתי להפוך לכזאת ...יש לי חברה לסבית והיא אומרת לי איך היא נמשכת לבנות ורוצה לגעת בהן ..ואני בכלל לא מרגישה רצון לגעת בבחורה ..ולנשק אותה..אבל תמיד באיזשהו מקום היה לי את המחשבה הזאת אולי אני לסבית ..בלי שום סיבה. כי הנושא הזה נורא מעניין אותי. תמיד אני שואלת את החברה הלסבית שאלות..מה היא מרגישה איך זה..איך היא ידעה שהיא כזאת..וזה מעורר בי מחשבה שמרוב התעניינות בזה אני כזאת ... בכל מקרה אני יודעת שאני נמשכת לבנים. וגם לחבר שלי נמשכתי ופתאום המשיכה הפסיקה..אבל זה בטח לא קשור.. בכל מקרה אשמח אם תענה לי ואני בת 17 :) ודה!

07/07/2010 | 01:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מ', קיימות שתי אפשרויות: (א) במקביל למשיכה לגברים תתפתח משיכה לנשים שכרגע היא מודחקת ואז תהיי ביסקסואלית: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 (ב) OCHD - obssessive compulisve homosexuality disorder הפרעה כפייתית המופיעה אצל סטרייטים ומאופיינת ע"י חשש מתמיד ולא מציאותי שמא הם הומואים או לסביות. בגילך הצעיר רק הזמן יגיד לאן זה יתפתח. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

09/07/2010 | 19:37 | מאת: מ'

זה 2 אפשוריות? אין אפשרות שאני לא כזאת וזה סתם פחד כזה..כי באמת אני לא מרגישה שום הימשכות לבנות סתם פחדתי להיות כזאת..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים