חלומות לסביים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/07/2010 | 08:02 | מאת: גוני

שלום אני מתלבטת שנים לגבי הזהות המינית שלי אך מממשת רק עם גברים. חלק גדול מההתלבטות מתבסס על כך שיש לי חלומות מיניים על נשים, ולחילופין חלומות על נושא הלסביות (שאני מגלה שכל מני מכרות שלי הן לסביות, שאני פוגשת זוגות של לסביות מאושרות, שמישהי מנסה לשכנע אותי להיות לסבית וכו). מה דעתך? עד כמה זה מעיד על הנטייה ה"אמיתית" שלי? תודה

04/07/2010 | 09:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גוני, אם את נהנית ביחסי המין שלך עם גברים וגם נמשכת לנשים, אז מבחינה הגדרתית את ביסקסואלית: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 ביסקסואלים יכולים ליהנות משני העולמות, איש איש ואישה אישה על פי דרכם, אישיותם וערכיהם. יש שיעדיפו לנהל קשר זוגי עם בני מינם ו"להתפרפר" עם בנות המין השני ולהפך ויש שישמרו על מונוגמיה וישמרו את המשיכה האחרת לעולם הפנטזיות. הקשיבי לעצמך ולא למה שמשכנעים אותך להיות. בקהילה ההומו-לסבית יש רבים המשוכנעים שאין חיה כמו ביסקסואליות ושזו למעשה הומוסקסואליות או לסביות מודחקת בחלקה. אנשי המקצוע בתחום בריאות הנפש בהחלט סבורים שיש ביסקסואליות, שבכל אחד מאיתנו יש משיכה לבני ובנות שני המגדרים אלא שאצל חלקנו אחת המשיכות מודחקת ברמה זו או אחרת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים