שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/06/2010 | 18:02 | מאת: נאור

שלום יש לי שאלה כללית אדם שלא קיים יחסים של נטיה הפוכה ויש בו רק מחשבות של נטיה הפוכה ולא יודע אם יצליח לקיים יחסים רגילים כמו גבר אל אישה ואין לו ניסיון בשני המינים ורוצה רק ניסיון של גבר אל אישה ולא נטיה הפוכה כיצד יכול לדעת לעזור לעצמו כי הוא רוצה להתחתן לבנות משפחה עם אישה? תודה

01/07/2010 | 01:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נאור, אני מניח שאתה בחור דתי או חרדי. עד כמה שהדבר קשה, אי-אפשר לחסל את המשיכה המינית שלך לבני מינך. ניסיונות טיפוליים לעשות זאת לא רק שלא עזרו אלא גרמו נזק ובארה"ב הם נחשבים עבירה על כללי האתיקה המקצועית מצד מטפל המציע טיפולים כאלה. במידה וקיימת גם משיכה מינית לנשים, ניתן לממש רק אותה, גם אם היא חלשה יותר מהמשיכה לגברים. במידה ואין משיכה כזו, לא ניתן ליצור יש מאין ותצטרך למצוא דרך להשלים עם משיכתך לגברים. ארגון הו"ד (הומוסקסואלים דתיים) יוכל לספק לך את התשובות המתאימות לאדם דתי בעניין זה: http://www.hod.org.il/ יש באתר שלהם פורומים מתאימים והרב יוסף רון העומד בראש הארגון יוכל לסייע לך ו/או להפנות אותך לפסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בהומוסקסואלים דתיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

08/07/2010 | 16:51 | מאת: נאור

שלום ואם יש משיכה חלשה אל נשים למרות שאין ניסיון בזה בשני המינים אז איך אדע שבעצם מבחינה מעשית זה יסתדר בליל כלולות ? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים