מטפלת לסבית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/06/2010 | 16:17 | מאת: מחפשת עידוד

ד"ר גידי שלום, אני בחורה בת 22, מתגוררת באזור אשדוד- אשקלון, לסבית. מחפשת מטפל/ת להט"ב כשהעדיפות כמובן לאישה באזורי. אשמח אם תוכל להמליץ על אחד מעמיתיך. תודה רבה.

01/07/2010 | 01:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, לצערי, אינני יכול להמליץ על מטפלים פרטיים מעל גבי הפורום בגלל איסור פרסום בפורום חינמי. פרט לכך, אינני מכיר מטפלים מאזור מגורייך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים