מבולבלת לגבי הזהות המינית שלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/06/2010 | 00:16 | מאת: א

אני בת 17.מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד נמשכתי לגברים ואף פעם לא חשבתי על בנות בצורה מינית. לפני חצי שנה בערך החברה החי טובה שלי יצאה מהארון ואמרה שהיא בי, ומאז התחלתי להסתובב עם לסביות, בי וגם הומואים. פגשתי מישהי שעל הפעם הראשונה נוצר בינינו קליק, ואיכשהו התחלתי לחשוב עליה בצורה אחרת ולא סתם כחברה. האנשים שם (כולם באיגי) אומרים לי שאני מתנהגת כמו בוצ'ה לסבית. אני כן נמשכת לגברים, אבל אף פעם לא הצלחתי להתאהב באחד, והנה עכשיו פגשתי מישהי שאני חושבת שיש לי רגשות כלפיה, ואני נורא מבולבלת.

30/06/2010 | 09:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', העמדת אותי במצב קשה ומביך כי יש לי הערכה רבה מאוד, וגם שיתוף פעולה פורה, עם איגי. העבודה שעושים שם היא ממש מלאכת קודש ולרוב גם מקצועית מאוד. עם זאת, יש לזכור שמדובר בארגון שנועד לתמוך בנוער הומו-לסבי ואת זה הוא עושה בצורה מעולה! לעומת זאת, את נערה בת 17 שנמשכת לגברים והכנסת את עצמך, באופן די מלאכותי לדעתי, למסגרת נוער הומו-לסבית ואני לא בטוח שזו דרך ההתפתחות המומלצת לנערה סטרייטית בגילך. אחת מדרכי ההתמודדות של הומוסקסואלים ולסביות בכלל, ושל נוער הומו-לסבי בפרט (במיוחד בסיטואציה קבוצתית) היא לשכנע סטרייטים, ובעיקר מתלבטים וביסקסואלים, שהם למעשה הומואים או לסביות. קיים רצון לגייס עוד "חיילים וחיילות" לשורות "הצבא ההומו-לסבי" ובמקרה הזה יש לי הרגשה שזה קצת על חשבונך והכינוי שהצמידו לך עונה יותר על צורכי המתייגים מאשר על הצורך שלך. יכול להיות שבסופו של דבר תתפתחי להיות לסבית או דו-מינית, אבל זכרי שאת נמשכת לגברים ואלמלא אותה חברה לסבית ספק אם המשיכה לנשים הייתה צפה על פני השטח. אולי כדאי לקחת צעד אחד אחורה בגילך הצעיר ולהצטרף גם לחברה הסטרייטית של בני גילך כדי לתת לעצמך הזדמנות הוגנת להתפתח. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים