איך יודעים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/06/2010 | 19:07 | מאת: רועי

שלום גידי איך יודעים אם נימשכים לאיבר מין זכרי? כלומר זה שכתב שהוא נמשל לאיבר מין זכרי איך הוא יודע?איך? זה פשוט משגע אותי איך אפשר לדעת. בתודה רועי ובאמת כל הכבוד על הפורום וגם לך.

25/06/2010 | 19:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רועי, עוררות מינית היא דבר שמרגישים אותו אם בצורת זיקפה, או במקרה הזה תשוקה לגעת באיבר המין הזכרי של מישהו אחר, לעשות מין אוראלי כמתואר במקרה המתואר וכד'. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

25/06/2010 | 20:01 | מאת: רועי

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים