מבולבל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/06/2010 | 10:46 | מאת: אורח קבוע

שלום,ד"ר גידי! אני בחור בן 23.אני לא סגור על נטייה מינית שלי.בכיוון אחד אני בטוח - אני נמשך לנשים,אבל לגבי גברים זה קצת מסובך,כי אני בעיקרון לא נמשך ואפילו סולד ממגע עם גבר,אבל נמשך לאיבר המין הגברי. יותר מזה,יצא לי פעם אחת להתנסות במין אוראלי עם גבר,כשאני למעשה הייתי הפסיבי מבין שנינו ואני כן נהניתי. זה מאוד מציק לי שאני לא סגור על עצמי,כי יוצא לי להסתכל על חתיכים,אבל משום מה אני לא נותן לזה סיכוי.גם אם מישהו שווה מתחיל איתי אני אומר שאני לא מעוניין,חמרות שאני יודע שיכולתי להנות איתו. האם יש איזה פיתרון?כי ממש לא כיף לי עם המצב הזה.

25/06/2010 | 11:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אורח קבוע, בהסתייגות המתחייבת מכך שאינני מכיר אותך ואינני יודע דבר עליך פרט למה שכתבתי, על פניו נשמע שאתה ביסקסואל שנמשך גם לגברים וגם לנשים, אך בגלל הומופוביה (פחד מהומוסקסואליות) הדחקת את ההיבטים האחרים של משיכתך לגברים ואתה מודע רק למשיכתך לאיבר המין הגברי, משיכתך אותה גם נמשכת וגם נהנית מכך. אם המצוקה שלך נובעת מהצורך להגדיר את עצמך, אני מזמין אותך לקרוא את המאמר הבא על ביסקסואליות ולראות שאפשר ליהנות משני העולמות ואין כל צורך לבחור ולהגדיר את עצמך כגיי או כסטרייט: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אינך חייב לשנות את המצב הנוכחי. אתה יכול ליהנות ממנו. כלומר, לקיים יחסי מין מלאים עם בחורות ואף לפתח קשר זוגי עם אחת מהן, אם זה מה שאתה רוצה, ומדי פעם לעשות מה שעשית במגע המיני שתיארת עם אותו בחור. יש הרבה אנשים במצבך ורבים ישמחו לשתף פעולה עם כך. בכל מקרה, אין כל דחיפות או בהילות לקבל החלטה, להגדיר את עצמך לכאן או לכאן ולסגור לעצמך דלתות. אתה צעיר מאוד, נסה לזרום עם המציאות ולהשתחרר מלחצי החברה הסטרייטית. עשה רק מה שאתה מרגיש נוח לך ואם קשה לך, פנה לייעוץ פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

25/06/2010 | 12:01 | מאת: אורח קבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים