אניגמה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/06/2010 | 22:25 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר מאז שאני זוכר את עצמי אני נמשך לבנות עוד אז בכיתה ח היתה לי חברה ואז הכל היה חדש תמים ויפה ולא כמו היום. כשהייתי צעיר עוד בגיל 14 ניסיתי לרדוף אחרי בנות עוד אז היה לי ליבידו גבוה מאד כלפי בנות . היו לי יותר מ12 חברות עד היום וכמובן שהתאהבתי הרבה וגם שברו את ליבי למרות שיותר קשה לשבור את ליבי היום. היו תקופות בהם הייתי רואה פורנו יותר מדי מכדי להיות בריא..אחרי כמה שנים בגיל 22, התחלתי לראות פורנו של טרנסיות ולאט לאט גם התחלתי להמשך לאיבר מין גברי,הבעיה שיצור מכוער מאד מחובר לאיבר הזה. יש לי חברה אני אוהב אותה אבל לצערי מרוב פורנו אני מאבד את צלם האנוש שלי ואת כל הרגש שהיה לי פעם לבנות. וכל הרגש וההתאהבויות שהרגשתי נעלמים ככל שאני מתבגר הכל נעשה בעצם נורמלי מדי. 60 אחוז מהפורנו שאני צורך הוא בעצם סטרייטי אך פעם היה יותר קל לגרות אותי היה מספיק פורנו רך אבל היום זה מפלצת. למה המשיכה הזו התחילה המשיכה הזו בגיל מאוחר? למה היא לא היתה קיימת מגיל 6 או לפחות 15 או 18 או 22 כמו אצל 99.99 אחוז מההומואים והביסקסואלים? לפני שבוע החלטתי לנסות לשכב עם טרנסית כדי לפתור את זה אחת ולתמיד וחיכיתי לזה ואמרתי סוף סוף אני הולך לראות איך זה...ושכבתי איתה ופשוט הרגשתי גועל דחיה ופשוט אפילו לא נהנתי מזה ולא עמד לי בכלל..ובכן אתה בטח יכול לחשוב שאני הייתי בחרדה..אבל זה לא נכון פשוט זה היה מגעיל אין לי מילים לתאר כמה מגעיל,המגע של האיבר בפה וביד פשוט עוררו בי בחילה וגועל לא יכולתי לגמור בכלל. עכשיו מעולם לא קרה לי עם בנות שלא עמד לי, האיבר שלי רגיש ביותר למגע של בחורה, אני לא מבין למה לא עמד לי עם טראנסית אם זה משך אותי בפורנו ומה אני עושה עם השריטה הזו שנוצרה אצלי ?

18/06/2010 | 23:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימי, אני חושב שהסיפור שלך מלמד שיש דברים שהפנטזיה יפה להן ומוטב להשאירם שם. יש עוגות מהממות בחלון הראווה של בתי קפה, למשל, שגם מהביס הראשון בהן בא להקיא. נראה לי שזה מה שקרה לך עם איבר המין של הטרנסית. אז אולי כדאי ללכת צעד אחד אחורה, להחזיר את העוגה לחלון הראווה ואת הטרנסית לסרטים הכחולים ולנסות סוף-סוף למזג את המין והרגש ביחסיך עם חברתך? מה אתה אומר? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

19/06/2010 | 01:58 | מאת: מייקל

"...הבעיה שיצור מכוער מאוד מחובר לאיבר הזה.." - קודם כל לא יצור,אלא בן אדם שבבסיסו הוא כמוני וכמוך פשוט בן אדם. שתיים,אם דווקא טרנסיות מגרות אותך אז למה אתה אומר שהן "יצורים מכוערים"? זה מריח לי כמו טרנספוביה .לכן גם לא נהנית בפועל כששכבת עם טרנסית. וחוץ מזה,אם כמו שאמרת שהתחלת להימשך לאיבר מין גברי ואתה מרגיש גועל מיחסי מין עם טרנסיות,אז אולי חשבת לעשות את זה פשוט עם גבר?ואם אופצייה הזאת פסולה מראש מבחינתך,אז אני לא רואה משהו שתוכל לעשות בקשר למשיחתך לאיבר מין גברי,חוץ מלהשאיר את זה בתור פנטאזיה לא ממומשת,שגם זה בסדר.

19/06/2010 | 12:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מייקל, נדמה לי שמה שאנונימי התכוון להגיד הוא שהתופעה דוחה אותו, אם כי אני מסכים שההתבטאות פוגענית ואני מתנצל בשמו. למרות נקודות המבט השונות, השורה התחתונה שלנו היא זהה וממליצה לאנונימי להשאיר את הטראנסיות בעולם הפנטזיה והסרטים הכחולים שלו אם המפגש איתן במציאות עורר בו את מה שעורר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-frinedly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים