הומו או לא?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/06/2010 | 18:12 | מאת: אחר

שלום, אני בן 24 ועשיתי כבר כמה פעמים עם בנות יחסי מין וכמה פעמים גם עם בנים.. ביחסי מין עם הבנות לא עמד לי... ביחסי מין עם הבנים עמד לי ואני לא יודע מה אני .. אשמח שתעזרו לי..

16/06/2010 | 21:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחר, כמעט ענית לעצמך אבל כנראה קשה לך עם התשובה, מסיבות מובנות. זיקפה היא מדד פיזיולוגי שלא משקר. לא סתם נקלעת ליחסי מין עם בנים. יש לך משיכה אליהם ואתה מצליח לתפקד מינית איתם, כמו שמעידה הזיקפה. אינני יודע האם אתה נמשך גם לבנות. אם כן, אזי היעדר הזיקפה מעיד על חרדה ואם לא, אין כל סיבה שתהייה זיקפה. אם לא קיימת משיכה לבנות, אתה כן הומוסקסואל ואם קיימת משיכה לבנות בנוסף למשיכה לבנים, אז אתה ביסקסואל שמתקשה להגיע לזיקפה בגלל חרדה. כך או כך, כמה שיחות ייעוץ לא יזיקו. להפך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים