שלום, לגבי הטיפולים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2010 | 23:47 | מאת: אנונימי צעיר

הזככרת הכתבה טיפולים כדי להפוך מהומו לסטרריט.. אני בן 18, בשנתיים האחרונות, המשיכה לגברים גברה אצלי ורק בקטע המיני.. לא התנסיתי בחוויה מינית עם גבר.. אלא רק אוננות אני לא רוצה להיות כזה .. אני לא מדמיין חי את החיים שלי בתור הומו, אני רוצה לראות את עצמי בעוד 10 שנים נשוי. חשוב לי לציין שלא סיפרתי לאף אחד מהחברים הקרובים שלי על הדילמה. מה ההית מציע לי לעשות כדי לנסות לשנות את המשיכה שלי לגברים

09/06/2010 | 08:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימי יקר, לא ניתן לחסל או להפחית את המשיכה שלך לגברים. אם יש בך משיכה לנשים תוכל לממש אותה והמשיכה לגברים אינה צריכה להפריע לכך. ואולם, אם אתה נמשך אך ורק לגברים, לא ניתן ליצור משיכה לנשים יש מאין והטיפול צריך להתמקד בעזרה לך לקבל את המשיכה לגברים ולחיות איתה בשלום. כל ניסיון לחסל את המשיכה לגברים (טיפולי המרה = conversion therapy) לא רק שאינו מועיל אלא עלול לגרום נזק חמור וכמו שכתבתי ברמה כזו שהאיגוד הפסיכולוגי האמריקני רואה בניסיונות כאלה ניסיונות המנוגדים לכללי האתיקה המקצועית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

10/06/2010 | 02:41 | מאת: א

אני בטוח שיש אצלי משיכה לנשים... אבל האם יש דרך להגביר את המשיכה הזאת ולהדחיק את המשיכה לגברים?! האם אתה מכיר טיפול כזה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים