סרוגייט

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2010 | 20:08 | מאת: רוני

הי, רציתי לדעת מה דעתך על טיפול מיני מעשי-סרוגייט , לבחורה בת 26 שטרם התנסתה עם בחורים ויש לה פחד ממשי.היא בטיפול פסיכולוגי כמובן.אך האם יכול להועיל כאן סרוגייט.

08/06/2010 | 22:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוני, אם הבחורה בטיפול פסיכולוגי, רצוי להפנות את השאלה למטפל שמכיר אותה וכמובן להיות קשוב לפי הנערה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים