מיצטער על האיחור

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/06/2010 | 11:53 | מאת: יורי

שלום גידי היה לי בעיה קטנה במחשב.מיצטער על האיחור בתגובה. רק רציתי להגיד שדווקא איני חרד רק רוצה לעשות סדר בבלאגן. אני שואל שאלות כדי לעשות סדר בבלאגן, לכןיש לי שאלה נוספת. גבר שהוא מבולבל אבל הוא סטרייט ,אם הוא ינסה לאונן על שני גברים מה יקרה ? אני שואל זאת כדי להשוות אצ עצמי וליראות. בתודה יורי.

06/06/2010 | 17:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יורי, אני מבין שיש לך הרבה שאלות, רובן המכריע נובעות מחוסר ניסיון ומגילך הצעיר. אתה מנסה לחפש סדר ע"י כללים ברורים ואין כללים כאלה. אנשים מאוד שונים זה מזה (אם כי יש ביניהם גם הרבה מהמשותף). על כל השאלות שאתה שואל אתה אמור לקבל תשובה אינדיבידואלית שתהייה נכונה לגביך, ורק לגביך, מהמציאות עצמה. אין איזה "מדריך לחיים" או "מדריך לחיי מין" שאפשר לספק לך. קח את הזמן שלך, תראה מה מושך אותך, תנסה את מה שמושך אותך ותראה האם הוא מספק אותך ועם הזמן תקבל מתוך ההתנסות האישית שלך תשובות לכל השאלות שאתה מנסה לשאול כאן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים