עזרה דחוף!!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/10/2005 | 18:37 | מאת: עומר

אתה אומר שאם בנאדם נמשך לבנים אבל עדיין קיימת משיכה לבנות אז אפשר לגרום לו להמשך לבנות בלבד בעזרת סרוגייט.. אבל איך אפשר לדעת אם קיימת עדיין משיכה לבנות?? וכמה עולה טיפול של סרוגייט? ומאיפה אפשר להשיג את זה??

23/10/2005 | 21:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עומר, נראה לי שמתוך מצוקתך הבנת מדבריי את מה שהיה נוח לך להבין. כאשר קיימת משיכה לבני שני המינים, ניתן לבחור לממש את המשיכה לבני אחד מהם, אך לא ניתן לחזק את אחת המשיכות. סרוגייט היא בת זוג חליפית, העובדת בפיקוח של סקסולוג, ותפקידה ברוב המקרים להפחית את רמת החרדה של גברים הסובלים מליקוי בתפקוד המיני כתוצאה מחרדה. לכל היותר, היא תוכל לשמש לך מישהי שבעזרתה תוכל "להתאמן" ביחסי מין עם נשים לפני שתתחיל לקיים יחסי מין עם נשים. היא לא תוכל להגביר את משיכתך לנשים אלא להפחית את חששך מקיום יחסי מין איתן. אני מבין שהמצב הוא שאתה נמשך לגברים הרבה יותר מאשר לנשים והיית מעוניין להימשך יותר לנשים, אך זה לא משהו שניתן לעשות. טכנית, כדי להיעזר בשירותי סרוגייט (ולא נערת ליווי), עליך לפנות לסקסולוג, אך כמו שאני מתרשם מתיאוריך עדיף שתפנה לקבל עזרה להשלמה עם משיכתך לגברים ע"י מטפל גיי-פרנדלי ולהערכתי, גם סקסולוג בעל יושרה מקצועית יאמר לך אותו דבר. הטיפול בעזרת סרוגייט עולה הון תועפות (אינני מתמצא במחירים המדוייקים). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים