שאלה לדוקטור

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/05/2010 | 20:31 | מאת: יורי

האם גבר יכול להימשך לאיבר מין גברי ולא להימשך לגוף הגבר(שהוא בלי חולצה)או שזה חייב ללכת ביחד כלומר גם משיכה לגוף וגם משיכה לאיבר המין?

31/05/2010 | 20:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יורי, קשת הגירויים המיניים רחבה מאוד גם אצל הומוסקסואלים וגם אצל הטרוסקסואלים. יש גברים שמבנה הגוף מגרה אותם יותר, יש כאלה שאיבר המין מגרה אותם יותר, יש כאלה ששני הדברים מגרים אותם באותה מידה ויש כאלה שאחד הדברים מגרה אותם יותר והאחר פחות. אני מבין את הצורך שלך להבנות את המציאות המבלבלת ומעוררת החרדה בה אתה נמצא ולעשות בה סדר ולמצוא חוקים וכללים, אך האמת היא שבכל הקשור לנפש האדם בכלל ולהתנהגותו המינית בפרט אין כללים כאלה ואנשים שונים נמשכים לדברים שונים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-frienldy.oc.il

31/05/2010 | 21:49 | מאת: יורי

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים