איך מכירים?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/05/2010 | 04:19 | מאת: שלי

גידי שלום אני בת 22 , מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים. מאז ומתמיד הרגשתי שהמשיכה שלי לבנות היא גדולה יותר ואף כמעט אבסולוטית כי היו גברים מעטים שנמשכתי אליהם. אך עד הצבא , די הדחקתי את זה ותמיד חשבתי שזה משהו שיעבור ושעדיין לא יצא לי להכיר יותר מידי גברים ולא מצאתי את הבחור המתאים. ובכן,בזמן הצבא התאהבתי קשות בחברה טובה שלי,ואז לא היה לי מקום לספק שהסיכוי שאני אתאהב ואמשך לבנות הוא גדול יותר. חוויתי שברון לב מההתאהבות הזאת,שלקח לי הרבה זמן להתגבר עליו ,אפילו עד היום. אך עם זאת ,הוא עזר לי להבין שאני לא צריכה להילחם עם עצמי ואולי לנסות להכיר בחורות. ובכן, להכיר בחורות זה לא כזה קל כמו להכיר בחורים,במיוחד שאני עוד לא ממהרת לצאת מהארון.בשביל להכיר בחורות צריך ללכת למקומות ספציפיים ולא סתם פאב או מועדון רגילים,ולא כזה קל לדעת אם הבחורה בקטע או לא ,במיוחד כאשר אין לה מראה גברי שלפעמים מעיד על כך ואני לא נמשכת לבחורות כאלו אז זה הופך את עניין ההיכרויות להרבה יותר קשה. אני עדיין לא מרגישה שאני מסוגלת ללכת לפאבים של לסביות או למסיבות נשים למיניהן וכשניסיתי היכרויות באינטרנט הבנתי שאין לזה הרבה סיכוי. השאלה שלי היא אם יש דרכי היכרויות אחרים מפאבים ואינטרנט, האם יש איזושהי קבוצת תמיכה שאני יכולה להצטרף אליה ולא ארגיש מאויימת וכך אוכל בהדרגה להיפתח יותר לחברה הזאת. אני יודעת או לפחות מקווה שאם אתברג לאיזושהי קבוצה, זה ייפתח לי אופציות יותר גדולות להיכרות,וכך גם אוכל להעיז יותר להגיע למקומות שאני לא מעיזה להגיע היום והאמת שאין לי כל כך עם מי כי החברות שלי סטרייטיות. אני מאוד רוצה לנסות להכיר ולהתאהב שנית אבל זה מן הסתם קשה לעשות זאת כשאני לבד במערכה וכמעט אף אחד לא יודע עליי. אודה לך על תשובתך

30/05/2010 | 08:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שלי, לא כתבת איפה את גרה, אך בת"א פועלת קבוצת תמיכה ללסביות של ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il - בדף הבית שלהם מצד ימין יש חלון ניווט בשם "הקבוצה שלי" ושם בחרי בלסביות בוגרות. בוגרות במונחים של ארגון הנוער הגאה הן עד גיל 24, כמדומני. אם אינך גרה בת"א, אני בכל זאת מציע להתקשר עם הארגון דרך האתר הזה העוזר לבני ובנות נוער גאים בשלביהם הראשונים. פני לשרי לביא, האחראית על הקבוצות, אמרי שהפניתי אותך והיא תדאג לך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

30/05/2010 | 11:41 | מאת: שלי

אני גרה באזור ת"א ,ככה שזה לא מהווה בעיה עבורי להגיע פיזית . נפשית זה כבר סיפור אחר אני שמעתי על איגי והקבוצות באיגי ,אבל קיוויתי שאולי יש אופציה אחרת. איך אני מתגברת על הפחד הזה של ללכת לשם לבד, ובעצם באיזשהו מקום גם להיחשף לראשונה. אני לא יודעת אם אני מסוגלת לעשות את זה ,ואני מפחדת שלעולם לא אהיה מסוגלת.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים