נטייה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/05/2010 | 03:33 | מאת: מבולבל

כמה משמעות יש לברור הנטייה המינית ע"י אוננות אם הוא מצליח לגמור הרבה יותר בקלות באופן די משמעותי בשנים האחרונות משילוב של גבר וזה מעורר אותו יותר מינית באוננות כאשר הוא מאונן ואם גם הוא אף פעם לא קיים יחסי מין ואין לא נסיון מיני כלל? ראוי לציין שלא בהכרח היה כך בתחילת גיל ההתבגרות אפילו שונה מאוד מאוד. האם למרות שאין עניין של ממש ומשיכה ביום יום לגברים? ואילו יש עניין בנשים? האם זה לא מחשבות מנוגדות? האם זה נפוץ? איךך זה יתכן? גבר בן 23 וחצי

25/05/2010 | 08:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

28/05/2010 | 04:19 | מאת: מ

28/05/2010 | 04:20 | מאת: d

/

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים