.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/05/2010 | 16:46 | מאת: תמה

שלום, יש לי מספר שאלות בתחום המיני-1.האם זה נכון שנשים פחות מוגדרות מגברים ובאמת נוטות יותר להיות בי סקסואליות? 2.האם זה נכון שככול שאישה יותר מינית היא תימשך גם לצד שלה? ושאלה נוספת-האם בבסיסו של כל קשר שהוא חברי (במיוחד אצל נשים) יש סוג של משיכה הכוונה למינית. ושאלה אחרונה-האם בטיפול יכולה להיות משיכה של 2 הצדדים.? תודה :-)

12/05/2010 | 22:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום תמה, נשים מיטיבות למזג בין מין ורגש ויוצרות קשרים רגשיים עמוקים עם נשים אחרות לעומת גברים. אותם קשרים רגשיים בין נשים לבין נשים כוללים גם ביטויי חיבה פיזיים (גם כשמדובר בנשים סטרייטיות) ולכן המעבר למגע בעל אופי מיני יותר בין אישה לאישה הוא מעבר טבעי יותר. בנוסף, נשים הרבה פחות הומופוביות מגברים. לעומת זאת, המגעים הלא-מיניים בין גברים כוללים תחרותיות, הישגיות ומאבקים ורמת ההומופוביה שלהם גבוהה. לכן, הזרימה מקשר אפלטוני לקשר מיני בין גבר לגבר אינה טבעית כמו אצל נשים. אינני יודע אם נשים בעלות יצר מיני חזק יותר מפנות אותו בהכרח כלפי שני המינים. היצר המיני כשלעצמו הוא גולמי והנטייה המינית נקבעת ע"י גורמים אחרים.לא הבנתי מה את שואלת לגבי טיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים