שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/04/2010 | 19:04 | מאת: לילך

ממש תודה על תשובתך-למה עם בנים זה רק להכנס למיטה?כי אני מרגישה שזה מה שהם...רק רוצים סקס ומחפשים סליחה על המילה לזיין. ועם נשים יש מן קסם כזה שקשה לי להסביר אותו..משהו שגורם לי להרגיש וואו! .מובן שבעתיד ארצה משפחה רגילה ולהתחתן עם גבר לכן קצת קשה לי עם זה..

27/04/2010 | 19:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, שוב, הייתי מבדיל בין משיכתך לנשים ובין משיכתך לגברים. מדברייך אני מבין שאת נמשכת לנשים ולגברים. משיכתך לנשים אינה נובעת ממשיכתך לגברים וגם לא מהיחס שלהם אלייך. יחס זה אכן רווח במקומותינו, אך יש דרכים לבחון את מידת התעניינותו של הגבר בך כאדם ולא רק כאובייקט מיני ולשלוט בה. קראי, למשל, את ספרה המשעשע של שרי ארגוב "למה גברים אוהבים ביצ'יות?" ואולי זה ייתן לך כמה רעיונות כיצד לנהוג בגבר שאת מעוניינת שיתייחס אלייך קצת יותר כאדם ופחות כאובייקט מיני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים