משיכה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/04/2010 | 12:27 | מאת: לילך

האם משיכה רגשית לנשים מעידה על היותי לסבית? אני מרגישה שכשאני רואה אישה יפה אני רוצה לחבק אותה ולגעת בה...עם גברים אני מרגישה משיכה מינית נטו-כלומר להכנס איתם למיטה וזה הוא. אני מרגישה שלא ממש ברור לי מה קורה...אני בת 20 פלוס.

25/04/2010 | 18:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, יש אנשים שמגיעים לגיל הרבה יותר מאוחר והם אינם מבינים מה קורה, כך שלהרגיש כך בגיל 20 זה טבעי ונורמאלי. משיכה לנשים בהחלט יכולה להתחיל ממשיכה רגשית ומאוחר יותר מתוסף לה המרכיב המיני (בין גברים זה עובד להפך, ברוב המקרים). מה שמטריד קצת הוא למה עם גברים זה להיכנס למיטה וזהו? נכון, נשים פתוחות יותר לקשר רגשי ומחפשות אותו, אך זה לא חייב להיות זהו עם גברים. יש גם גברים רגישים. כך או כך, לילך, אני רואה בך אדם מאוד עשירה, עם פוטנציאל לפתח משיכה רגשית ו/או מינית כלפי גברים ונשים כאחת: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים