שאלה.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/04/2010 | 00:02 | מאת: הודיה

מדוע שבקשר-ירצו לנצל את המקום הזה שלי שמרגיש רעב? לאור תשובתך ככה הבנתי..

23/04/2010 | 10:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום הודיה, רוב האנשים נוהגים להעמיד, באופן לגמרי טבעי ומובן, את צורכיהם לפני צורכי הזולת. מצב זה מעמיד אנשים רעבים לקשר בעמדה של פגיעות אפשרית. שונה מכך הוא הקשר עם המטפל, שתפקידו מחייב להעמיד את צורכי המטופל לפני צרכיו האישיים שלו (כמובן, לאחר שהוא מבדיל ומפריד בין שני סוגי הצרכים). לכן, אני סבור שהקשר הטיפולי שונה במהותו והרעב שלך לקשר עם המטפלת לא ינוצל על ידיה לרעה, כולל לא כאשר תחשפי בפניה את האמת על עצמך. זה המסר העיקרי שלי. אני מרגיש שמעבר לכך אתערב יתר על המידה בטיפול שלך ולטובת העניין אנא לבני את הסוגייה במסגרת הטיפול, בלי לפרוץ מסגרת זו דרך הפורום. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים