.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/04/2010 | 20:32 | מאת: הודיה

שלום, האם אין אפשרות -פשוט לדבר על הרצון שלי לקשר איתה-למרות שאנחנו מדברות כבר הרבה זמן על זה.. מבלי לחשוף את השקרים-פשוט לא להזכירם יותר? ובכלל מה עושים כשיש קרייבניג-מן רעב כזה למטפל -בטיפול?האם זה נפתר באיזשהו שלב?

22/04/2010 | 21:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום הודיה, במקרה הזה חשיפת הקשרים היא חלק מבניית הקשר ומעבודה על הקשר ואת תראי מתגובתה של המטפלת לחשיפה זו ששום דבר לא ישתנה. להפך. זה רק יראה לך שהיא מקבלת אותך כמי שאת ויגרום לך להעריך את עצמך יותר. ההשתוקקות לקשר עז עם המטפל מעידה על חסך שנוצר בקשרים מוקדמים. עדיף שההשתוקקות הזו תבוא לידי ביטוי בקשר עם המטפלת שאמור להיות קשר לא-אינטרסנטי מאשר בקשר שבו הצד השני עלול לנצל זאת נגדך, במודע או שלא במודע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים