רק דבר אחד יש לי להגיד:

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/04/2010 | 17:03 | מאת: מייקל

בא לי למות...http://www.youtube.com/watch?v=TU7JjJJZi1Q סליחה שאני מציק ונודניק ואולי אפילו חוצפן.פשוט אין לי תקציב לטיפול פסיכולוגי,אז אני מציק לכם פה,כי יש לי משהו שמאוד מציק לי:וזה אני.אני הבעיה של כל הבעיות של עצמי.הייתי מעדיף לא להיוולד בכלל וזהו,זה היה פוטר הכל:היה פוטר אותי מהסבל הזה ואותכם ממני. סליחה ותודה על העזרה,אני מאוד מעריך אותה!

18/04/2010 | 17:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

28/04/2010 | 18:21 | מאת: שם כלשהו

.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים