משיכה לטראנסים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/04/2010 | 12:58 | מאת: מוטי

שלום, אני בחור בן 28, בנאדם מאוד יצרי, נראה מעולה ומצליח עם בנות ללא קושי..(הייתי עם בסביבות ה-100) .. לפני שנתיים שמתי לב שכשאני מגיע עם בחורה למיטה כבר קשה לי להתגרות כמו פעם , גם אם הבחורה נראית מעולה .. כלומר, אני עדיין מתפקד אבל כבר לא מרגיש את התשוקה שהיתה לי פעם .. ואז התגלה לי עולם הטראנסקסואלים .. פתאום ראיתי שאני מתחיל להימשך אליהם יותר ויותר ואפילו חטאתי בכמה מפגשים מיניים איתם .. אך כל פעם אחרי מפגש כזה אני מרגיש תחושה קשה של בחילה ורצון עז להקיא, ברמה שאני ממש נגעל מעצמי .. האם אני הומו ? או משהו לא בסדר איתי ? האם ניתן לטפל בזה ?

14/04/2010 | 14:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מוטי, בכולנו יש צדדים גבריים ונשיים וכן משיכה גם לגברים וגם לנשים, חלקה מודעת וחלקה לא ולעיתים האחת מודעת לחלוטין והאחרת בלתי מודעת או מודחקת לחלוטין. טראנסג'נדרים מפגינים לעיתים נשיות הרבה יותר מוקצנת מאשר נשים סטרייטיות. העובדה שיש להם איבר מין גברי הופכת אותן ליצורים אנדרוגניים, המגלמים שילוב של גבר ואישה. אין פירושו של דבר שאתה הומוסקסואל, משום שאז הייתי נמשך לגברים לכל דבר ועניין, אך בהחלט יש גברים (שבכוונה אינני מגדיר אותם תחת קטגוריה דיאגנוסטית כלשהי) שנמשכים גם לנשים וגם לטראנסג'נדרים. תחושת הגועל שתוקפת אותך לאחר מגעים מיניים עם טראנסג'נדרים היא ביטוי לפחד מטראנסג'נדרים המכונה "טראנספוביה". במילים אחרות, פעלת לפי היצר שלך אך הואיל והפנמת, כמו כולנו, את המסר שמשיכה לנשים היא הדרך הנכונה האחת והיחידה, אתה נבהל מעצמך ומהאובייקט המיני הטראנסג'נדרי שהיית איתו ויתר על כן, נהנית איתו, ואתה נתקף פאניקה וגועל, או כאמור, טראנספוביה. אשר לשאלה המעשית - אין דרך לחסל את המשיכה. אופן המימוש והשאלה עם מי תרצה לבנות קשר זוגי הן שאלות מעשיות שתצטרך לענות עליהן בעצמך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

17/04/2010 | 20:26 | מאת: שם בדוי

היות ואני ועוד הרבה אנשים באותו מצב..אני בן 28 יש לי חברה ואני אוהב אותה רוב חיי חייתי כהטרוסקסואל לכל דבר מעולם לא היתה לי משיכה לגברים בתור ילד עוד כשהייתי תמים אני זוכר שלא יכולתי לשלוט בעצמי כשראיתי סרט כחול והתגרתי מנשים מכוס ומשדיים זה שיגע אותי, שכבתי עם יותר מ 20 נשים עד היום כשהייתי ילד לא היו לי מחסומים כלשהם אני הייתי חרמן אבל עדיין לא זכור לי שנמשכתי לגייז פורנו או לבנים אבל ככל שמתבגרים דברים שמשכו אותנו בעבר הופכים לרלוונטים עבורינו בוא נודה..כמה אפשר לראות פורנו נורמלי..אני ראיתי הרבה פורנו אפשר לומר שאני ראיתי כל כך הרבה פורנו שאני לא יודע מה המשיכה הבסיסית שנולדתי איתה בגיל 23 פתאום ראיתי אישה מאד יפה ופתאום ראיתי שיש לה זין בהתחלה נגעלתי אבל אמרתי יאללה יש משהו חדש לעשות עליו ביד בהתחלה לא נמשכתי לזין בכלל אלא לאישה מכמה סיבות 1.אפשר לעשות איתה אנלי והיא נהנת מזה(דבר שחברות שלי לא הסכימו לעשות) 2.אפשר לראות שהיא מגורה ממני היות והאיבר מין שלה עומד 3.אפשר אשכרה לראות שהיא גומרת ממני וכמה היא גומרת דבר שאכזב אותי אצל בנות כי אף פעם לא ידעתי שהן משקרות לי או לא 4.הן יפות מאד מאד מאד אחרי כמה זמן התחלתי להתגרות מאיבר המין הגברי כנראה בגלל האסוציאציה שיצר המוח שלי כשהאיבר מחובר ליצור שאני נמשך אליו תעשיית הפורנו של הטרנס צוברת תאוצה בשנים האחרונות ואם יש משהו שאני יכול לומר עליו שהוא לא בריא זה הפורנו הזה! וכשבדקתי ראיתי שהרבה נשים נשואות מתלוננות שהגברים שלהם רואים פורנו טראנס והרבה גברים שנמשכו לנשים פתאום רואים שהם נמשכים לזין היו אפילו מחקרים שניסו להבין את המשיכה לטרנסיות אצל הטרוסקסואלים ואפשר לעשות חיפוש קצר בגוגל gynandromorphophilia בכל מקרה חשבתי שאני ביסקסואל אבל איני נמשך לגברים ניסיתי לראות פורנו גייז...לא עמד לי ...פורנו של נשים עומד פורנו של טרנס ממכר מאד מבחינת הגירוי שהוא נותן במיוחד שהאישה גומרת ואתה בשוק כנראה שיש הרבה מניעים פסיכולוגיים מאחורי המשיכה...אבל אף אחד מהן הוא לא הומוסקסואלי אני רוצה להזכיר שיש לי חברה ואני אוהב אותה הליבידו שלי מאד גבוה..ואני יותר נמשך לנשים מהרבה חברים סטרייטים שלי, הסקס עם חברה שלי אלוהי ואין פורנו שיכול עליו אני חושב שמאחורי מסך מחשב כולנו ואני אומר 90 אחוז מהגברים מסתכלים על דברים לא שגרתיים..באתרי פורנו יש כמעט 6 מליון צפיות שזה כמעט חצי מהצפיות באתרי פורנו על טראנסיות..היות והומוסקסואלים לא נמשכים לטראנסיות זה משאיר לנו את הסטרייטים לפני שנה קרתה תפנית במשיכה שלי אחרי שהחלטתי להכנס לאתר גייז שבו מדברים עם טראנסיות וגברים במצלמות רשת באינטרנט..אני כבר לא מגורה מזין לא יודע למה הגירוי מאיבר מין נשי ומנשים התעצם אני לא יודע למה כל מה שאני יודע שאני בן אדם מיני כמו כולנו ומיניות זה דבר אנרכיסטי שאין לו גבולות בן אדם נמשך לכל מה שיש לו חור וככל שזה מוזר יותר זה מגרה יותר מה שמשנה הוא במי תתאהב וזהו

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים