האם יש הבדל בין ביסקסואליות אצל נשים לבין אצלגברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/04/2010 | 02:27 | מאת: ח

שלום, האם יש הבדל כלשהו? בהיבט של התפתחות המשיכה לאותו המין אם השנים? או בכלל במניות של נשים לאלו של גברים? השמח לקבל תשובה על שאלותיי זה מסקרן אותי על גברים בי ונשים בי.

12/04/2010 | 12:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ח', אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך, אך קיימים הבדלים פסיכולוגיים רבים כל כך בין גברים לנשים בכלל, שקשה להתייחס ספציפית לנושא הביסקסואליות. באופן כללי, ניתן רק לומר שגברים מחפשים הרבה יותר גיוון וריגושים ואילו נשים מחפשות יותר ביטחון, קשר רגשי ויציבות. להבדל זה בוודאי יש השלכה על הנכונות והרצון לממש את המשיכה לבני/ות אותו מגדר, אם כי אין מחקרים שבדקו זאת באופן ישיר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים