מבולבלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/04/2010 | 16:18 | מאת: דינורה

שלום אני מבולבלת אני בת 16 יש לי מין מחשבות על להיות עם בנות (אני בת) מחשבות שאני מרגישה שאני רוצה שיתקימו צריך לציין שאם אני חושבת מחשובת כאלו על בנים זה דוחה אותי, זה ניראה לי טיבעי יותר שאישה תהיה עם אישה מאשר אישה עם גבר פעם ראיתי סרט שהייתה נשיקה עם שתי בנות וזה ממש ריגש אותה אך כשאני רואה בן עם בת מתנשקים זה חמוד אבל לא מרגש לא כלום אני יודעת שגילי קטן ואולי זה רק שלב אבל עדיין איך אני יכלה אם אני לסבית?

10/04/2010 | 17:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דינורה, על פניו, לפי תיאורייך הרושם הוא שאת לסבית. אין דרך מדעית אובייקטיבית חיצונית לדעת אם את לסבית או לא שהיא יותר אמינה ממשיכתך הסובייקטיבית לנשים. עם זאת, את מציינת בצדק את גילך הצעיר כגורם חשוב ופרט למשיכה שלך, את יכולה לקבל תשובה לשאלתך מהתנסויות במציאות עם בנים ועם בנות בשנים הקרובות. אל תצאי עכשיו למסע בדיקה מינית רק לשם הניסיון אלא אפשרי לעצמך בשנים הקרובות להכיר בנים ובנות וראי מה ההכרויות גורמות לך להרגיש. לא כל הכרות חייבת לכלול יחסי מין מלאים. התשובה תבוא עם הזמן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים