אני לא יודע מה אני!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/04/2010 | 16:13 | מאת: שלום

האם יש תרופה לזה שאני נמשך לגברים! אני רוצה לצאת מזה!

10/04/2010 | 17:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שלום, ואאחל לך, לפני הכול, שבקרוב תוכל לחיות בשלום עם עצמך! אין כל טיפול פסיכולוגי או אחר שיש ביכולתו לחסל את משיכתך לגברים. טיפולים כאלה נוסו בעבר וגרמו נזקים בסדר גודל כזה שהביאו את האיגוד הפסיכולוגי האמריקני לראות בניסיון לעשות זאת עבירה על כללי האתיקה המקצועית. הדרך המקצועית היחידה לעזור לך היא לסייע לך להשלים עם נטיותיך ולמצוא את הדרך המתאימה ביותר עבורך אישית לחיות איתן בשלום. ה"טיפולים" המוצעים ע"י ארגונים דתיים שונים (הן ביהדות והן בנצרות) להמרת הנטייה המינית עלולים לגרום נזק רב. אני מקווה שתוכל לראות בפורום זה מקום בטוח לעשיית הצעדים הראשונים לקבלה עצמית, למרות שזו לא הייתה מטרת פנייתך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים