שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/04/2010 | 17:08 | מאת: יניב

שלום האם זה הגיוני שגבר סטרייט יאונן על סרט שבת מבצעת בבן מין אורלי למרות שרואים רק את הפנים של האישה ולא את גופה? שאלה נוספת אם אני יכול לאונן על שני המינים זה אומר שאני ביסקסואל?למרות שאני רואה בנים בלי חולצה אינני מרגיש כלום

08/04/2010 | 23:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יניב, גברים סטרייטים בהחלט מגורים מינית למראה אישה המבצעת מין אוראלי בגבר, גם אם אינם רואים את גופה, משום שעצם הסיטואציה מאוד מינית - הם יכולים לדמיין שאותה אישה מבצעת מין אוראלי בהם, הם יכולים ליהנות מאופן המציצה, מהתשוקה שלה, מהפה שלה, מהשפתיים וכו'. לראיה תוכל לראות את ריבוי הסצינות האוראליות בסרטי פורנו המיועדים בעיקר לעיני גברים סטרייטים. עם זאת, אני משער שיש סיבה לשאלתך ובמידה ואתה מוצא את עצמך מתמקד באיבר המין הגברי בסצינות אלו ומגורה ממנו, הדבר נובע ממשיכתך לגבר ולא לאישה. אם גברים ונשים מהווים עבורך גירוי מיני באוננות, אתה אכן ביסקסואל: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

08/04/2010 | 23:45 | מאת: יניב

אני ייתן דוגמא, אני פחות אוהב לאונן על גברים אני אוהב יותר לאונן על נשים אבל אני מאוד תוהה לגבי האם אני ביסקסואל או סטרייט ולפעמים אני בודק עצמי אבל רוב האוננות היא על האישה כי זה מגרה אותי יותר לאונן על אחת מילדות כיתתי מאשר על אחד מחברי מהי דעתך ד"ר?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים